Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Kulturskolans kursverksamhet våren 2021

På grund av den pandemi som råder kommer Kulturskolan ha ett annorlunda upplägg under våren. Vi följer rådande riktlinjer vilket påverkar vad som erbjuds hos oss.

Alla kurser kommer att faktureras i efterhand. Om det visar sig att kurserna påverkas negativt kommer vi att erbjuda rabatterade priser.

Följande kursavgifter gäller under våren:

  • 75 kr för digital kortkurs, minimum 3 lektioner
  • 400 kr för kortkurs, minimum 6 lektioner
  • 645 kr för terminskurs, minimum 12 lektioner

Enskild undervisning:

All undervisning är igång sedan den 11/1-2021. Här erbjuds alla elever digitala/fysiska lektioner beroende på rådande riktlinjer. Båda varianterna är kvalitativ undervisning och full avgift kommer tas ut så länge inte läraren blir sjuk. Vi garanterar 12 lektioner/termin.

NYTT! Foto/film undervisning kommer att erbjudas som enskild undervisning.

Gruppundervisning:

All gruppundervisning efter skoltid har som förhoppning att utifrån rådande riktlinjer kunna erbjuda ordinarie undervisning när restriktionerna släpper senast vecka 15 och framåt.

Nya erbjudande för våren:

Se vår kurskatalog: www.studyalong.se/vimmerby

Dansverksamheten kommer att erbjuda digitala kortkurser som är skräddarsydda för digitalt forum. Dessa kurser kostar endast 75 kr/kurs.

För den som vill utvecklas mer inom foto och film finns möjlighet till enskild undervisning mellan februari och april. Även detta erbjuds som en kortkurs, med 8 lektioner på 30 minuter vardera, och kostar 400 kronor. Om man som film- eller fotoelev vill delta i båda kurserna kostar det som en terminskurs - 645 kronor.