Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Allmänhetens åkning under höstlovet

Under höstlovet kommer allmänhetens åkning att öppnas för första gången i höst. Men bara för max 50 personer i taget och med speciella regler för att minska smittspridning.

Du som är frisk och symtomfri är varmt välkommen till Vimmerby ishall för att åka skridskor. Under allmänhetens åkning kommer vi framöver att ha riktlinjer för att minska smittspridningen av Covid-19.

Det får max vara 50 personer i ishallen samtidigt och det är viktigt att du som kommer till ishallen kollar upp hur många som är där innan dig. På läktaren finns platser med mellanrum där du uppmanas snöra på dig skridskorna, i övrigt så vill vi att du byter om så mycket som möjligt hemma innan du kommer till hallen.

Det kan vara många som går av och på isen samtidigt, det är då viktigt att ni respekterar varandra och håller ett tydligt avstånd.

- Ta hand om varandra

- Håll avstånd

- Tvätta händerna

- Stanna hemma om du är sjuk

Tillsammans stoppar vi spridningen av Covid-19

Det är viktigt att varje medborgare tar folkhälsomyndighetens rekomendation på allvar och det gäller även i ishallen där det max får vara 50 personer samtidigt. Eget ansvar gäller så att vi kan fortsätta hålla allmänhetens åkning öppen även fortsättningsvis.

Öppetider under höstlovet

Under höstlovet så kommer allmänhetens åkning äga rum måndag, onsdag och fredag mellan klockan 9-12 och 13-15. Tänk på att det är många som vill åka på allmänhetens åkning så undvik att åka både för- och eftermiddag samma dag utan ge istället flera medborgare möjligheten att åka.