Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Bullerbydagen 2020 återigen inställd

På grund av den rådande pandemin har nu beslutet återigen tagits att ställa in Bullerbydagen.

Bullerbydagen var först planerad att gå av stapeln i juni. Med anledning av covid-19 togs beslut att ställa in, med förhoppning om att den skulle kunna äga rum 1 september istället. Men sett till hur pandemin utvecklats och folkhälsomyndigheternas rekommendationer kommer nu Bullerbydagen ställas in helt under 2020. Därmed skjuts det tilltänka 10-årsjubileumet fram till 2021.

- Det är såklart ett tråkigt men ändå självklart beslut, vi kan inte arrangera Bullerbydagen med de restriktioner som folkhälsomyndigheten har och det är viktigt att vi respekterar det. Vi tar nya tag och samlar all energi vi kan för att göra Bullerbydagen toppen till nästa år istället säger Anton Palmér, utvecklingsavdelningen.

- Mötesplats Bullerbyn kommer fortfarande vara öppen och ha olika aktiviteter hela året som det ser ut nu. Vill man ha någon aktivitet eller få ut information i bostadsområdet så är det bara kontakta oss på Mötesplats Bullerbyn säger Simon Lundborg, mötesplatssamordnare.