Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Sport- och fritidsbiblioteket flyttar ut

Mellan vecka 25-33 så kommer Sport- och fritidsbiblioteket stänga sin verksamhet på Fabriken och flytta ut till badplatsen vid Nossen i Vimmerby.

Under sommaren kommer sport- och fritidsbiblioteket flytta ut från Allaktivtetshuset Fabriken och befinna sig vid badsjön Nossen i Vimmerby. Där kommer kommunala feriearbetare jobba under sommaren och låna ut aktivitets- och badprylar till de badgäster som vill vara lite extra aktiva.

Vid regn eller dåligt väder kan omprioriteringar komma att göras vilket innebär att feriearbetarna får andra arbetssysslor dem dagarna och sport- och fritidsbiblioteket öppnar åter när det blir uppehåll igen.

Åk till Nossen och låna roliga aktivitetsprylar som skall nyttjas på stranden. Glöm dock inte att lämna tillbaka de igen så att nästa gäst kan få låna.

Din aktiva fritid, vårt intresse