Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Naturpasset 2020

Missa inte Naturpassets fortsättning även 2021 i VOK-skogen. Vimmerby Orienteringsklubb, Vimmerby kommun och Vimmerby tillsammans bjuder nu in till en Naturrunda i orienteringens tecken.

Naturrundan är ett sätt att komma ut i skogen och motionera på ett tryggt sätt utan oro för Covid-19. För att deltaga i naturrundan så hämtar du naturpassets karta och går upp till VOK-skogen, väl i skogen följer du kartan för att hitta alla kontroller. När du hittar en kontroll går eller springer du vidare till nästa kontroll, när alla kontroller är ifyllda så lägger du din lapp med namn och telefonnummer i brevlådan vid VOK-stugan. Vimmerby Orienteringsklubb kommer att lotta ut 5 stycken presentkort på Vimmerby handel. Syftet med Naturrundan är inte att göra det så snabbt som möjligt utan att faktiskt komma ut i naturen och motionera. Alla som lämnar in en ifylld lapp har möjlighet att vinna. Presentkorten är bonus, upplevelsen av naturrundan är vinsten.

Kartor finns att hämtas på

  • Vimmerby bibliotek
  • Turistbyrån
  • Vimmerby Orienteringsklubb
  • Vimmerby Stadshus

Vid frågor eller funderingar kontakta gärna Bertil Axelsson 072-7107323, Vimmerby Orienteringsklubb