Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Bullerbydagen flyttar fram sitt 10-årsjubileum

På grund av Coronavirusets framfart har Utvecklingsavdelningen i samråd med samarbetsparterna kring Bullerbydagen beslutat att flytta fram 10-årsjubileumet av Bullerbydagen.

Tisdagen den 1 september satsar nu Utvecklingsavdelningen, Vimarhem, Hyresgästföreningen och Vimmerby gymnasium på att ha Bullerbydagen. Bullerbydagen har alltid tidigare legat en torsdag i slutet av maj eller början av juni. Det var tänkt så även i år men på grund av Coronaviruset och folkhälsomyndighetens rekomendationer väljer nu arrangörerna att skjuta det till framtiden, nämligen tisdagen den 1 september.

- Det känns som ett självklart beslut med tanke på folkhälsomyndigheternas rekomendationer. Varför vi officiellt har dröjt med beslutet har varit för att kunna presentera ett nytt datum då vi tänkt att Bullerbydagen skall äga rum. Säger Anders Degerman som var med och lade grunden till Bullerbydagen.