Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Besöka Stadsmuseet Näktergalen online

Visar bild på ingången till stadsmuseet näktergalen i Vimmerby

Besök Stadsmuseet Näktergalen via din dator, surfplatta eller mobil.

Då flera medborgare i Vimmerby kommun samt andra intresserade avråds från att gå ut och från att resa så kan de inte ta del av senaste utställning på Vimmerby kommuns Stadsmuseum Näktergalen. Vi har därför valt att göra en inspelning där du guidas av museiföreståndare Gunilla Gustafsson som varit med och tagit fram utställningen.

Utställningen har namnet "Gamla Wimmerby – Staden mellan tullarna" och berättar om Vimmerbys historia. Vi hoppas genom denna film att såväl ung som äldre kan ta del av utställningen med hjälp av videon.

Så ta en stund i lugn och ro och ta del av Vimmerbys historia och ett tips är att ni pausar vid texter för att ni ska få tid att läsa dom i lugn och ro.

Filmen hittar du här.