Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Låna skridskor och hjälmar gratis under sportlovsveckan

Under sportlovsveckan så har sport-och fritidsbiblioteket i Vimmerby placerat 30 par skridskor och 12 hjälmar i ishallen. Dessa får vem som helst låna under sin vistelse i ishallen, glöm inte att lägga tillbaka prylarna efter dig så någon annan kan låna dem.

Vecka 8 och det årliga sportlovet är äntligen här och det gillar vi på sport-och fritidsbiblioteket. Vi har kört upp stora delar av vårt lånesortiment med skridskor och hjälmar till Vimmerby ishall så att vem som helst kan låna dem under dagarna i ishallen.

Vi har blandade storlekar och hoppas innerligt att du skall hitta några skridskor som passar dig.

Om du har utrustning hemma som du inte använder och som bara ligger i något förråd så är du hjärtligt välkommen att skänka detta till sport- och fritidsbibliotket så att det kan komma någon annan till användning via lån hos oss.