Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Äntligen är Bullerbydagen här!

Imorgon onsdag är det dags för Bullerbydagen, du missar väl inte denna fantastiska folkfest som anordnas av Vimmerby kommuns utvecklingsavdelning, Vimarhem och Hyresgästföreningen och äger rum i Bullerbyn vid området Norrgården i centrala Vimmerby.

Bullerbydagen är här, i ett förhoppningsvis soligt bostadsområde kommer det finnas över 60 aktörer som är där för att visa upp sina verksamheter på olika sätt. Vi har ett stort och varierat barnrättstorg där alla barn kan leka, det är allt ifrån hoppborgar, ansiktsmålning, såpabacke, önsketräd och fiskedamm.

Vi har flera föreningar, studieförbund, näringsliv och organisationer som finns på plats för att visa upp sina verksamheter på olika sätt. Det finns allt ifrån mat, loppisar, ponnyridning, käpphästhoppning, scenuppträdande, dans och mycket mycket mer.