Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Sport- och fritidsbiblioteket på Vimmerby marknad

På fredagens förmarknad och lördagens Vimmerby marknad kommer Vimmerby kommuns sport- och fritidsbibliotek att finnas på plats för att samla in sport- och fritidsprylar och berätta om hur och när just du kan låna det som du vill testa på.

Under helgens marknad så kommer Sport- och fritidsbiblioteket att finnas på plats vid ett marknadsstånd. Ta gärna med prylar som bara ligger hemma i garaget eller vinden och skänk till Sport-och fritidsbiblioteket. Låt någon annan medborgare i Vimmerby kommun låna de artiklar som du tidigare använt och gör en miljögärning.

Vi vill att alla medborgare skall få möjlighet att testa på olika fritidssysselsättningar för att i samband med det ta steget in i Vimmerby kommuns fantastiska föreningsliv eller bara för att de vill hitta nya motionsformer.

VEMAB AB, Erikshjälpen, Lions och Begagnatmarknaden har redan varit med och stöttat Sport-och fritidsbiblioteket på ett fantastiskt sätt och vi hoppas på fler samarbetspartners framöver.

Din aktiva fritid, vårt intresse