Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Sport- och fritidsbiblioteket deltar på Begagnatmarknaden

Under lördag och söndag den 6-7/4 kommer Vimmerby kommuns sport- och fritidsbibliotek finnas med på Begagnatmarknaden i Vimmerby folkhögskola och samla in sport- och fritidsartiklar samt berätta om sin verksamhet.

Vimmerby kommuns sport- och fritidsbibliotet kommer lördagen den 6/4 klockan 10:00-14:00 och söndagen den 7/4 klockan 10:00-12:00 finnas på plats i Vimmerby folkhögskolas gymnastiksal i samband med att begagnatmarknaden äger rum. Representanter från Sport- och fritidsbiblioteket kommer då att berätta om vad sport-och fritidsbiblioteket är, vilka planer som finns framöver men även samla in sport- och fritidsartiklar av medborgarna i Vimmerby kommun som inte längre används och som skulle kunna komma till gagn att lånas av någon annan person.

Sport-och fritidsbibliotekets huvudsakliga uppgift är att låna ut sport- och fritidsartiklar gratis i upp till två veckor till Vimmerby kommuns invånare.

Exempel på artiklar som mottages är: Skridskor, klubbor, racketar, fotbollsskor, pulkor, hjälmar, skidor, inlines, ridstövlar, bollar, flytvästar, frispees med mera.

Sport- och fritidsbiblioteket tackar Linda, Sara, Emma och Johanna från Begagnatmarknaden för att de ger oss möjlighet att samla in sport- och fritidsprylar under dessa dagar.