Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Lyckad föreningsträff

I onsdags så bjöd Vimmerby kommuns utvecklingsavdelning in alla föreningar i Vimmerby kommunen till Plenissalen för att diskutera det fortsatta arbetet av kommunens föreningsstöd i dialog och samverkan med föreningarna. 45 stycken föreningar fanns representerade under kvällen.

Vimmerby kommuns utvecklingsavdelning bjöd in alla föreningar i kommunen.

Väl på plats i Plenissalen så presenterade Vimmerby kommuns utvecklingschef Thomas Svärd utvecklingsavdelningens organisation och hur föreningslivet bidrog till att hans familj valde att flytta till Vimmerby, Kultur och fritidsutskottets ordförande Ola Gustafsson presenterade sig själv och utskottets funktion och påverkan, Carina Östh presenterade Vimmerby kommuns arbete med stärkt lokal attraktionskraft och hur samverkan i Allas Vimmerby skall utveckla hela Vimmerby kommun och Rebecca Adolfsson presenterade det fortsatta arbete med kommunens föreningsstöd.

Föreningsstödsarbetet diskuterades sedan i grupper med de närmare 70 stycken föreningsrepresentanter som fanns på plats. Föreningarna delade med sig av sina tankar, funderingar och visioner kring hur föreningsstödet skall se ut framöver.