Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Ull för livet

Föreläsning 16 januari, utställning 17-29 januari och workshop 29 januari med ulltema på Vimmerby bibliotek.

Föreläsningen Ull för livet 16 januari

Onsdag 16 januari kl 18.30 föreläser Hemslöjdskonsulent Agneta Gefors på Vimmerby bibliotek om ULL FÖR LIVET. En föreläsning om ullens fördelar och användningsområden. Ett naturligt material i naturens egen färgskala. Från kl 18.00, har du möjlighet att se utställningen Ull för livet som visas på Vimmerby bibliotek t.o.m 29 januari. Fri entré!

Utställningen Ull för livet 17-29 januari

Torsdag 17 januari - tisdag 29 januari visas vandringsutställningen ULL FÖR LIVET på Vimmerby bibliotek. En vandringsutställning som presenterar småskaligt inhemskt ullhantverk och visar ullens fördelar och användningsområden. Utställningen är framtagen av Sveriges hemslöjdskonsulenter. Fri entré!

Workshop - Sy en kraxa

Tisdag 29 januari kl 18-20 kan du vara med och sy en kraxa på Vimmerby bibliotek. Sy en fågel med ditt eget uttryck. Vi använder kläde, pärlor, plåt eller trä till näbb och broderar. Barn i vuxens sällskap från cirka 7 år kan också vara med och sy.

Vi har max 12 platser.
Avgift för materialkostnad, 30 kr, betalas på plats
Föranmälan till Vimmerby bibliotek 0492-76 90 94 senast 28 januari
Ledare: Agneta Gefors