Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Inbjudan till föreläsningen ”Träna din hjärna”

Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent?

Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan, det organ som påverkas allra mest av att vi rör på oss.

Anders Hansen, överläkare i psykiatri, berättar om den senaste vetenskapen kring hur träning direkt påverkar hjärnans funktioner och vår hälsa. Anders har skrivit böckerna "Hjärnstark" och "Hälsa på recept". Han menar att fysisk aktivitet är det viktigaste man kan göra för sin hjärna. Anders ger konkreta tips på hur du ska röra på dig för att få de positiva effekterna - som är så omfattande att man faktiskt kan kalla dem för en mental uppgradering!

Vimmerby kommun är medarrangörer och föreläsningen är gratis och gäller för barn, vuxna och äldre. Ingen anmälan behöver göras. Då det finns ett begränsat antal platser (400 st) så rekommenderas det att ni kommer i tid.

Plats: Mässhallen, Hotell Ronja i Vimmerby
Datum: Onsdagen den 22 augusti, 2018
Tid: 18.30-20.00

Livesändning via internet på annan tid:
Har du inte möjlighet att närvara på plats på kvällen finns möjlighet att ta del av föreläsningen genom livesändning via webbplatsen https://www.1177.se/Kalmar-lan/  tidigare redan
klockan 13:00-14:30 samma dag.

Livesändingen hittar du på https://www.1177.se/Kalmar-lan/