Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Förberedelser inför sommarsäsongen 2021

Vimmerby kommuns driftenhet förbereder kommunala anläggningar inför sommaren

Sommaren är här och driftenheten på Vimmerby kommun har nyligen avslutat det årliga arbetet med att lägga i badbryggor vid de kommunala badplatserna inför sommarens badsäsong. Se bilder längre ner på sidan från några av kommunens vackra badplatser.

Flera av bryggorna lades i lagom till Kristi Himmelfärdshelgen och bryggorna vid Nossen, Solnebo badplats, Holmsjön i Rumskulla, Gränssjön i Tuna, Anen i Locknevi, Dammen i Storebro, Stjärneviksbadet i Djursdala och Dammen i Gullringen är ilagda och färdiga att användas av alla badsugna.

I Källängsparken har driftenheten gjort i ordning beachvolleybollplanen för spel och
arbetet med fontänen i Källängsparken är färdigt och fontänen är nu i gång.
Nytagna bilder från vackra Källängsparken finns att se längre ner på sidan.