Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Uppdaterad information - Störningar i skolskjutstrafiken, inställda skolskjutsar i Locknevi

Under tisdagen bestämdes att skolskjutarna för elever från Locknevi ställs in under onsdag morgon den 4:e december. Inga fler skolskjutsturer i kommunen planeras att ställa in

Uppdaterat 4 december 2019 klockan 06:57:

Den information som vi har just nu är att endast skolskjuts för elever resande från Lockenvi via Frödinge är inställd. Övriga skolskjutsturer planeras att gå som vanligt. Om chaufförer gör bedömning att vissa sträckor inte är körbara på ett säkert sätt kan ytterligare turer ställas in. Skolorna kommer vara öppna som vanligt och skolplikt råder för de barn som kan ta sig till skolan på ett tryggt och säkert sätt.


Tidigare publicerad information:

Ikväll, tisdag den 3 december, råder det svår halka och det är svårt att förutse hur väglaget kommer vara under onsdag morgon.

Vi ber föräldrar och vårdnadshavare att hålla sig uppdaterade på väderläget. Detta gör ni bland annat via smhi.se. Vimmerby kommun kommer att gå ut med uppdaterad information på www.vimmerby.se under onsdag morgon runt klockan 07:00.

Skolorna kommer vara öppna som vanligt och skolplikt råder för de barn som kan ta sig till skolan på ett tryggt och säkert sätt.