Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Digitalt föräldracafé – Att vara förälder under barn och ungas olika utvecklingsstadier

Vilka förväntningar kan jag ha på mitt barn och hur sätter jag gränser utan att det går ut över relationen? Det är några av frågorna som kommer att besvaras på vårens andra digitala föräldracafé den 3 april kl 18:30.

Föreläsare är Maria Karlsson, kurator på barn- och ungdomshälsan i Oskarshamn. Maria kommer att gå igenom barn och ungas olika utvecklingsstadier och hur du som förälder bäst kan stötta och skydda ditt barn och tonåring genom dessa.

Föreläsningen är cirka 30 minuter lång och det kommer att finnas tid för eventuella frågor och reflektioner efteråt. Det är gratis att delta och ingen anmälan krävs. Föreläsningen kommer även att spelas in och vara tillgänglig att se fram till den 17 april 2023.

Att vara förälder under barn och ungas olika utvecklingsstadier är den andra av tre digitala föräldracaféer under våren. Läs mer om digitala föräldracaféer och länk till livesändningen på länken nedan.