Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Kommunens ledning gör verksamhetsbesök

Under året kommer den politiska ledningen, tillsammans med representanter från kommunledningen, besöka olika kommunala verksamheter.

– Vi genomför besöken för att lära oss mer om verksamheterna och förstå deras utmaningar. Vi vill fånga upp personalens åsikter och tankar, lyssna och lära. Förhoppningen är att besöken ska ge oss kunskap och insyn, men också öppna upp för ökad dialog, säger Helen Nilsson, kommunstyrelsens ordförande.

I veckan genomfördes de första besöken – denna gång hos verksamheter inom kost och lokalvård. Helen Nilsson, Jacob Käll, Lars Johansson och Niklas Gustafsson bjöds bland annat på en rundvandring i Vimarköket. De fick också möjlighet att diskutera frågor kring arbetsmiljö och trivsel med både kostpersonal och lokalvårdare.

– Det var givande besök. Särskilt glädjande var att höra att medarbetarna, trots utmaningar i jobbet, känner stolthet över sina arbeten, säger Helen Nilsson.