Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Pressmeddelande:Tommy Dahlgren slutar som utvecklingschef

Tommy Dahlgren

Vid årsskiftet lämnar Tommy Dahlgren sin tjänst som utvecklingschef i Vimmerby kommun. Processen att rekrytera en ny chef kommer att påbörjas inom kort.

Tommy Dahlgren tillträdde tjänsten under hösten 2021. Innan dess arbetade han som gatuchef på kommunens samhällsbyggnadsavdelning. Under sin tid som utvecklingschef har Tommy bland annat bidragit till återstart av avdelningens många aktiviteter som under en tid hindrats av pandemins restriktioner. Han har även påbörjat analysen för avdelningens fortsatta och kommande fokusområden.

Tommy Dahlgren avslutar sin tjänst vid årsskiftet 22/23.

Tommy Dahlgren, utvecklingschef:
Jag är mycket glad och tacksam över tiden inom Vimmerby kommuns organisation. Min ambition är fortsatt att bidra till Vimmerbys utveckling i den mån jag kan, och jag kommer att finnas kvar som deltidsbrandman inom kommunens räddningstjänst. Efter årsskiftet kommer jag att börja som drift - fastighetschef på Astrid Lindgrens Vimmerby AB som bland annat driver Astrid Lindgrens Värld och Astrid Lindgrens Näs.

Carolina Leijonram, kommunchef:
Det är mycket tråkigt att vår utvecklingschef väljer att avsluta sin tjänst. Tommy har varit mycket uppskattad för sina insatser, men också som person och medlem i koncernledningsgruppen. Vi känner stor tacksamhet för det han uträttat under sin tid hos oss och vill önska honom varmt lycka till i sitt nya uppdrag. Rekryteringsprocessen för att hitta en ersättare kommer att inledas inom kort.