Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Julhälsning 2020 - Carolina Leijonram

Året närmar sig sitt slut. Ett tungt år på många sätt. Men känslan jag bär med mig är ändå stolthet inför allt det fina arbete som utförs i vår kommun.

Året närmar sig sitt slut. Ett tungt år på många sätt. Men känslan jag bär med mig är ändå stolthet inför allt det fina arbete som utförs i vår kommun. Jag ser tydligt hur ”Vimmerby tillsammans-andan” succesivt fördjupats såväl internt inom organisationen som externt i relationen till våra medborgare, företag och föreningar.

Tack för alla viktiga, grundläggande insatser inte minst inom skola, vård och omsorg. Men också det extraordinära arbete som sker utifrån pandemin och alla dess oförutsedda behov som uppstår. Själv kommer jag att fira julen med de allra närmaste och genom största ansträngning ta mitt ansvar för att minimera fortsatt smittspridning.

God jul och gott nytt år. Var rädda om er!