Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Julhälsning 2020 - Ola Gustafsson

Efter ett minst sagt annorlunda år närmar vi oss julen. Passa på att ta er tid med dem som står er nära, oavsett om ni har möjlighet att träffas fysiskt eller om ni är hänvisade till digitala lösningar.

Efter ett minst sagt annorlunda år närmar vi oss julen. Många har de senaste månaderna blivit påminda om hur viktigt det är att vi är rädda om varandra. Passa på att ta er tid med dem som står er nära, oavsett om ni har möjlighet att träffas fysiskt eller om ni är hänvisade till digitala lösningar.

Själv hoppas jag på en jul som kan firas på ett så normalt sätt som möjligt, men i enlighet med de restriktioner vi har att rätta oss efter. Restriktioner som är till för att skydda oss själva och varandra. Kanske kan den situation vi nu lever i lära oss att en del ”måsten” är mindre viktiga än andra.

Jag vill önska er alla en riktigt god och fridfull jul och ett gott nytt år!