Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Julhälsning 2020 - Helen Nilsson

Året 2020 går till historien, ett pandemins år, ett svårt år. Det vi kan göra nu är att fortsätta hålla i och hålla ut, lyssna till de rekommendationer och råd vi får, visa hänsyn och respekt.

Året 2020 går till historien, ett pandemins år, ett svårt år. Säkerligen kommer även vintern bli fylld av svåra utmaningar för många. Det vi kan göra nu är att fortsätta hålla i och hålla ut, lyssna till de rekommendationer och råd vi får, visa hänsyn och respekt. Man inser ju att allting är skört och att man ska ta vara på stunden.

Själv älskar jag att vandra på de nötta gatstenarna mellan de gamla husen utmed Storgatan och torget. Där blandas det gamla med det nya, tankarna, minnena och idéerna får fritt spelrum. December är bästa månaden, mystiden, det riktigt glittrar och glimmar både innanför och utanför husknutarna. Att få strosa runt och kika, fundera och fantisera, det är en leasa för själen.

Med hopp om ett nytt och bättre år, önskar jag god jul. Ta hand om er och varandra!