Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Julhälsning 2020 - Marie Nicholson

Jag funderar ofta på vilka händelser i vår nutid som kommer att uppmärksammas i framtiden. 2020 är nog ett år som i alla fall inte kommer att glömmas bort.

Jag funderar ofta på vilka händelser i vår nutid som kommer att uppmärksammas i framtiden. 2020 är nog ett år som i alla fall inte kommer att glömmas bort. Oro och rädsla, förlust av nära och kära har präglat så mycket av året. Men jag tror historiebeskrivningen även kommer få med vår förmåga att ställa om, att orka med lite till och att ändå vara tillsammans trots att vi är så åtskilda.

Jag kommer inte träffa mina syskon eller föräldrar i jul. Vi är alldeles för många och lever långt utanför varandras vardagsbubblor. Det är ett bra beslut och julen kommer bli fin ändå. Visst längtar jag efter att få se alla våra barn dansa tillsammans igen men det får bli min önskan för 2021.

Med förhoppning om att ni också har något riktigt bra att se fram emot - jag önskar er en god jul.