Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Julhälsning 2020 - Jacob Käll

När december nu går mot sitt slut kan vi alla konstatera att det varit ett väldigt annorlunda år. Jag är samtidigt både imponerad och lite stolt över att vi människor faktiskt tar ansvar, kämpar och håller ut!

När december nu går mot sitt slut kan vi alla konstatera att det varit ett väldigt annorlunda år. En prövningens tid för såväl närings- som föreningsliv, för alla de personer som drabbats av covid-19, som blivit isolerade och inte minst för dem som förlorat en anhörig. Jag är samtidigt både imponerad och lite stolt över att vi människor faktiskt tar ansvar, kämpar och håller ut!

För egen del blir årets julfirande traditionellt men digitalt. Med barn och barnbarn spridda över landet har vi under senhösten funderat mycket på hur vi ska göra. Nu har vi landat och jag tror att det trots allt kan bli bra! Även om vi liksom andra längtar efter att träffa våra nära och kära.

Om än annorlunda, önskar jag god jul och gott nytt år.