Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Mitt smultronställe - Ola Gustafsson (KD)

Stångån. Efter ett par timmars paddlande lägger jag till med kanoten längs strandkanten och plockar fram den medhavda matsäcken. Det är mitt smultronställe.

När restriktioner nu ändras och sakta tas bort är det extra viktigt att vi följer myndigheternas rekommendationer. Fortsätt tvätta händerna och håll ett respektfullt avstånd. Med gemensamma krafter minimerar vi risken för smittspridning!

Jag vill tipsa om en kanottur på Stångån, Vimmerbys längsta smultronställe. Det är få gånger man kommer så nära djurlivet som när man tyst glider fram i en kanot. Stångån bjuder på omväxlande natur och det går också att utforska sjöarna Krön och Juttern som ån flyter igenom. Efter ett par timmars paddlande lägger jag till med kanoten längs strandkanten och plockar fram den medhavda matsäcken. Det gör upplevelsen komplett!