Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Mitt smultronställe - Jacob Käll (C)

Musteriet i Djursdala by. Där får barnen pannkakor och vi vuxna tar en kopp kaffe eller något kallt och läskande att dricka. Det är mitt smultronställe.

I dessa tider måste vi alla hjälpas åt. Genom att följa myndigheternas rekommendationer och stanna hemma när vi känner oss minsta krassliga, hålla avstånd i affären och undvika stora folksamlingar så hjälper vi till att stoppa smittspridningen.

Just i år har jag och min familj ett nytt smultronställe, Musteriet i Djursdala by. Efter en cykeltur från Klocketorp, till exempel via Marstad, Älö, Sund och sen långa backen upp till Ungstorp kan man bara rulla ner mot byn. Där får barnen pannkakor och vi vuxna tar en kopp kaffe eller något kallt och läskande att dricka.