Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Mitt smultronställe - Helen Nilsson (S)

Att sitta på bryggan i Grindeln, hållandes i ett metspö och se hur flötet guppar i vattnet. Det är mitt smultronställe.

I sommar kommer vi ha färre besökare i vår fantastiska kommun. Det är blandade känslor kring det men jag tror att vi tillsammans kan hjälpas åt. Genom att hemestra i sommar stöttar vi våra företagare samtidigt som vi minskar smittspridningen.

Mitt smultronställe är Grindeln. Jag älskar att sitta på bryggan med ett metspö i handen och se hur flötet guppar i vattnet. Blir det för varmt tar jag en simtur eller en promenad längs stranden och näckrosorna bort till Grinderums såg och tillbaka. Huruvida jag är storfiskare eller ej låter jag vara osagt men det är väl inte målet som man minns, utan resan dit?