Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Rättelse: Förlängning av gymnasielunch

Vimmerby kommun har beslutat att fortsätta erbjuda möjlighet att hämta gymnasielunch fram till och med 26 maj 2020

Kommunstyrelsens ordförande har tagit ett ordförandebeslut att förlänga gymnasielunchen mellan 17-26 maj. Ett ärende om förlängning mellan perioden 26 maj till terminens slut kommer tas upp på Kommunstyrelsens sammanträde den 26 maj.

Det innebär att de gymnasielever som är anslutna till tjänsten kommer att få sitt konto påfyllt och kan hämta lunch hos någon av våra anslutna restauranger/utlämningsställen. Detta gäller fram till och med tisdagen den 26 maj 2020. Eventuell ytterligare förlängning kommer kommer tas upp för beslut den 26 maj.

Rättelse: Tidigare stod det i denna nyhet att beslut tagits till och med 12 juni. Detta var inte korrekt.