Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Matsalarna på Granen, Solgläntan och Frödala stängs onsdagen den 1 april

Med anledning av covid-19 stängs matsalarna på Granen, Solgläntan och Frödala fr.o.m den 1 april. För boende kommer maten levereras till dörren.

Stängningen görs mot bakgrund av att minimera risk för smittspridning och för att undvika folksamlingar.

För dig som är boende på Granen, Solgläntan och Frödala kommer vi leverera varm lunch till dörren. Det kommer vara medarbetarna inom hemtjänsten som levererar maten. Leverans kommer ske mellan kl. 11:30-13:00. Förändring av planerad meny kan komma att ske. Levererade portioner faktureras, ingen kontantbetalning.

För dig som inte bor på Granen, Solgläntan och Frödala och äter i matsalen i dag hänvisas du att ta kontakt med kommunens biståndshandläggare för ansökan och beslut om matdistribution. Du når biståndshandläggarna genom kommunens växel 0492-76 90 00.

Vi förstår att många kan känna olust och oro i dessa tider men vill understryka att vi tillsammans gör vårt allra bästa i den situation som råder.

Förändringen gäller tillsvidare.