Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Uppvaktning för 25 år i tjänst

Onsdagen den 5 februari uppvaktades 2 medarbetare i Vimmerby kommun för 25 års tjänstgöring med middag och hedersgåva.

Av de 32 medarbetare som arbetat ett kvarts sekel i Vimmerby kommun, deltog 22 i festligheterna på Restaurangskolan där det serverades en trerättsmiddag. Nytt för året var att även personer som arbetat inom kommunens dagliga verksamhet i 25 år deltog.

Under kvällen delade respektive förvaltningschef ut hedersgåvor och blommor. Kommunstyrelsens vice ordförande Niklas Gustafsson höll tal och framförde ett stort tack för allas fina insatser under åren.

25-årsjubilarer

Barn- och utbildningsförvaltningen:
Angeli Karlsson, Marie Pettersson, Anneli Waerme, Åse Anckarman, Anneli Hjelm, Lisette Günther, Monika Johansson, Håkan Dennisson, Ulf Linderbäck, Ulf Linderbäck

Socialförvaltningen:
Ann-Sophie Bäck, Patricia Larsson, Monica Ryd, Renee Skärsvi, Monica Adolfsson, Anna-Lena Wärnström, Ingela Hjelm, Gerd Blomberg, Camilla Jonsson, Jan Hultgren, Madelene Pettersson, Mikael Krantz, Annika Kallay, Anna Brisman, Torbjörn Svensson, Jörgen Karlsson, Mattias Végh, Caroline Gustafsson, Kjell Klinga, Valentina Rajkovic

Kommunstyrelseförvaltningen:
Britt-Marie Frank, Joakim Travtjenko, Peter Nestor

Bildtext:

På bilden ses samtliga jubilarer som deltog i kvällens uppvaktning: Angeli Karlsson, Anna Brisman, Anna-Lena Wärnström, Anneli Hjelm, Anneli Waerme, Ann-Sophie Bäck, Camilla Jonsson, Gerd Blomberg, Håkan Dennisson, Jan Hultgren, Joakim Travtjenko, Jörgen Karlsson, Kjell Klinga, Marie Pettersson, Monica Adolfsson, Monica Ryd, Monika Johansson, Patricia Larsson, Peter Nestor, Renee Skärsvi, Ulf Linderbäck, Åse Anckarman

Foto: Vimmerby kommun.

Bilden får endast användas i redaktionellt sammanhang.