Logotyp för Vimmerby kommun, länk till startsidan

Timavlönad inom socialförvaltningen

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt extrajobb? Vi har behov av timavlönade medarbetare inom socialförvaltningen.

Vi söker främst dig som är intresserad av att arbeta med äldre personer eller personer med olika funktionsnedsättningar.

Det finns möjlighet att arbeta som timavlönad vid olika arbetsplatser inom områdena vård och omsorg i hemmet, vård- och omsorgsboende,stöd och omsorg LSS och inom individ- och familjeomsorg. Vi söker kontinuerligt timavlönade, behovet varierar över tid och kan också variera inom socialförvaltningens olika verksamheter.

Vad innebär det att arbeta som timavlönad?

Arbetet innebär att du med kort varsel arbetar när ordinarie medarbetarehar planerad eller oplanerad frånvaro, till exempel vid sjukdom och utbildning. Ibland ersätter du vid enstaka arbetspass, andra gånger under en längre tid.

Vimmerby kommun har en bemanningsenhet som erbjuder timavlönade.arbete. Det sker genom att bemanningsenheten skickar ut SMS med erbjudanden.

Vad krävs?

Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom beteendevetenskap, pedagogik, socialt arbete, psykiatri eller vård och omsorg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet; du bör vara positiv, flexibel, ansvarsfull samt ha god samarbetsförmåga. Dokumentation och kommunikation är en viktig del av arbetet. Därför krävs att du behärskar det svenska språket.

Vid anställning

Om du får anställning som timavlönad får du praktisk information och en introduktion när du anställs. Innan anställning sker måste du visa ett utdrag utan anmärkning från polisens belastningsregister. Observera att det tar cirka två veckor att få utdraget, så beställ i god tid. Du behöver också skriva under en sekretessförbindelse.

Ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt IT-baserade rekryteringssystem. Där bifogar du 
ditt CV och ett personligt brev. Under lediga jobb i kommunen hittar du våra annonser om timvikarier med länken till ansökan.

Välkommen in med din ansökan!

Vad händer efter ansökan?

Vi går igenom din ansökan och vid behov av din kompetens kontaktar vi dig för ett personligt möte.

Mer information

Lediga jobb i kommunen - med länk till vårt rekryteringssystem där ansökan görs 

Blankett belastningsregistret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Bemanningsenheten

Telefon 0492-76 98 66 eller 0492-76 98 61

E-post: bemanningsenheten@vimmerby.se
Besöksadress: Sevedegatan 45, Vimmerby 

Sidan senaste uppdaterad:

Sidan senast granskad: