Logotyp för Vimmerby kommun, länk till startsidan

Så arbetar vi med kvalitet och utveckling

Miljö- och byggnadsförvaltningen arbetar för att bli lite bättre varje dag. För att bli bättre deltar vi i Insikt och vill gärna att du lämnar synpunkter på vår service.

Insikt

För att mäta hur nöjd du är med vår service inom myndighetsområdena bygglov, miljö- och hälsoskydd samt livsmedelskontroll deltar vi i Insikt. Insikt är en nationell undersökning som görs av Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) och genomförs av Origo Group.

Insikt skickas löpande till ett urval av er som haft ett ärende inom något av ovanstående områden. Du får i första hand enkäten via e-post men du kan också bli uppringd och få svara på undersökningen via telefon. I Insikt får du svara på frågor om vår information, tillgänglighet, bemötande, kompetens, rättssäkerhet och effektivitet. Du får även bedöma helhetsupplevelsen av vår service.

Är du en av de som får Insikt hoppas vi att du tar dig tid att svara. Vi vill bli bättre men för att bli det behöver vi dina synpunkter. Därför är dina svar viktiga för oss. Med hjälp av dina svar sätter vi upp mål och utvecklingsområden för att bli bättre.

Vill du läsa mer om undersökningen så kan du besöka SKR:s webbportal för Insikt.

Webbportalen för Insikt. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Synpunkter

Vi tar gärna emot synpunkter på hur vi bedriver vår verksamhet. Du kan lämna en synpunkt till oss genom ett webbformulär. Du kan också kontakta oss via e-post eller telefon med dina synpunkter.

Vimmerby kommuns webbformulär för synpunkter.

Kontakt

Hultsfred-Vimmerby miljö- och byggnadsförvaltning

Telefon: 0495-24 14 00
E-post: miljo.bygg@hultsfred.se

Vi har telefontid vardagar kl. 10.00-12.00 och 13.00-15.00.

Vecka 27-32 har vi telefontid vardagar kl. 10.00-12.00.

Sidan senaste uppdaterad:

Sidan senast granskad: