Campus Vimmerby logotyp
Campus Vimmerby logotyp
#printSubLevelItem($L2child $menuClassLv2 "2") #printSubLevelItem($L2child $menuClassLv2 "2") #printSubLevelItem($L2child $menuClassLv2 "2") #printSubLevelItem($L2child $menuClassLv2 "2") #printSubLevelItem($L2child $menuClassLv2 "2") #printSubLevelItem($L2child $menuClassLv2 "2") #printSubLevelItem($L3child $menuClassLv3 "3") #printSubLevelItem($L3child $menuClassLv3 "3") #printSubLevelItem($L2child $menuClassLv2 "2")

Fler vägar in - kurser för dig som vill bli lärare eller utöka din behörighet

Fler vägar in i läraryrket är en satsning som vänder sig både till dig som redan är verksam inom förskola/skola men som saknar behörighet och dig som är intresserad av att börja arbeta inom förskolan/skolan.

”Fler vägar in” erbjuder ämneskurser och kurser inom utbildningsvetenskap med flexibelt upplägg. Kurserna kan sedan ofta tillgodoräknas i ett förskollärar- eller lärarprogram. Har du redan en lärarexamen kan du läsa ämneskurserna för att utöka din behörighet. Alla kurser ges på distans och deltid för att göra det möjligt att kombinera studier och arbete.


Kurser med start våren 2023

Ansökan inför vårens kursstarter är öppen 15/9 - 17/10. I utbudet finns kurser inom utbildningsområdena fritidspedagogik i fritidshem, skolans samhällsuppdrag, matematik för grundlärare, geografi för grundlärare, samhällskunskap för grundlärare samt läs och skrivinlärning.

Se hela utbudet här hos Linköpings Universitet


Ansökan

Ansökan sker via antagning.se. Sök på kursnamnet.

Sitt på Campus Vimmerby och plugga!

Du är varmt välkommen att nyttja Campus Vimmerbys lokaler för dina studier. Här kan du låna grupprum för egna studier eller grupparbeten, eller nyttja vår teknik och support för uppkopplade möten och föreläsningar - samtidigt som du har tillgång till sådant som stöttning från campuspersonalen, wifi, skrivare, cafeteria och en lugn studiemiljö.

Hör av dig till oss på campus@vimmerby.se, eller ring, för att boka. Känner du att du redan har koll på våra lokaler bokar du enkelt ett grupprum själv här:

Grupprumsbokning Campus Vimmerby

Sidan senaste uppdaterad:

Sidan senast granskad: