Campus Vimmerby logotyp

Ett småländskt ledarskap - kostnadsfri föreläsning om hur man skapar förändring

Finns det något som vi kan kalla för ett småländskt ledarskap? Jordnära chefer som känner sin personal – eller chefer som inte leder alls? Campus Vimmerby och Centrum för ledarskap i Småland bjuder in till digitalt frukostmöte 16 november, 8.00-9.00.

Magnus Forslund, lektor i företagsekonomi och ledarskapsforskare berättar om erfarenheter från ett forsknings- och utvecklingsarbete med hundratals chefer i privat och offentlig sektor.

Hos Centrum för ledarskap i Småland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. vid Linnéuniversitetet jobbar forskare och konsulter nära verksamma chefer, ledare och entreprenörer för att identifiera vad, konkret, det är som får saker och ting att hända i en organisation. Hur åstadkommer man förändring och förnyelse? Och finns något att lära av ett ”småländskt ledarskap”?

Du inbjuds att delta med egna erfarenheter i ett samtal om ledarens praktiska verklighet. Hur gör vi för att utveckla vår organisation? Hur arbetar vi med att förnya våra produkter, tjänster och processer? Är "det småländska" något vi kan använda oss av eller är det ett hinder?

 

Anmälan: sker till max.losche@lnu.se
Deltagande är kostnadsfritt. Zoomlänk skickas ut i god tid till alla som anmält sig.

Webbinariet är en del av ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kampradsstiftelsen, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket.

Kontakt

Mattias Nordqvist

Campuschef
Campus Vimmerby, Barn- och utbildningsförvaltningen
Telefon: 0492-76 93 68
E-post: mattias.nordqvist@utb.vimmerby.se

Sidan senaste uppdaterad:

Sidan senast granskad: