Campus Vimmerby logotyp

Kompetensutveckla din personal

Lärare undervisar elever i klassrum

Campus Vimmerby erbjuder kurser och seminarier så att dina medarbetare kan vidareutbilda sig, utveckla sin kompetens och bli många erfarenheter rikare.

Vi drabbas alla av det som händer i världen just nu. En global pandemi har satt många verksamheter på paus och ovissheten kring hur marknaden ser ut när vi kliver ut på andra sidan är stor.

Men kanske dessa ovanliga tider ger ditt företag tid och möjlighet att rusta för framtiden? Under våren och hösten 2021 erbjuder vi en mängd olika kurser för företag, både i privat och offentlig sektor. I spalten till vänster ser du de kurser som redan nu är spikade, men fler kommer tillkomma.

Kika gärna in hos oss då och då för att se nya kurser, eller kontakta oss om du har frågor eller kanske specifika önskemål för din verksamhet.

Kompetensutveckla med hjälp av Campus Vimmerby

Din verksamhet kan på flera sätt ha nytta av Campus Vimmerby. Vi är i ständig dialog med såväl offentlig som privat sektor. Den lokala arbetsmarknadens nuvarande och framtida kompetensbehov ligger till grund för vårt utbud av eftergymnasiala program och kurser.
Flera av våra studenter kan du möta på arbetsplatsen redan innan de är färdigutbildade. Genom praktik och verksamhetsförlagd utbildning får ni ett ovärderligt tillfälle att tidigt skapa kontakt med varandra.

Här utbildar sig inte bara dina framtida medarbetare, vi erbjuder också kurser och seminarier så att nuvarande medarbetare kan vidareutbilda sig.

Hos oss har du möjlighet att skräddarsy utbildningar som passar ditt företags behov. Kontakta oss vid frågor och läs om de färdiga kurser som är aktuella just nu nedan eller i menyn till vänster.

I artikeln nedan går det att läsa om CNC-plåt och Johan Sjöblom som i samverkan med Campus Västervik genomför en utbildningssatsning med sin personal.

https://www.dagensvimmerby.se/nyheter/e/55080/krisen-drabbar-cnc-plat-nu-satsar-de-pa-kompetensutveckling/ Länk till annan webbplats.

Kontakt

Mattias Nordqvist

Campuschef
Campus Vimmerby, Barn- och utbildningsförvaltningen
Telefon: 0492-76 93 68
E-post: mattias.nordqvist@utb.vimmerby.se

Sidan senaste uppdaterad:

Sidan senast granskad: