Campus Vimmerby logotyp

Hur gör jag mitt företag mer attraktivt? 22 november kl 8-9

Många företag i Småland, särskilt utanför de stora tätorterna, vittnar om kompetensbrist och många pratar om hur viktigt det är att uppfattas som en attraktiv arbetsgivare. Men frågan är - hur blir man attraktiv?

Magnus Forslund

Ett sätt är att använda styrkan i berättelser. Hur pratar ni om ert företag, t ex om värderingar, kultur och utvecklingsmöjligheter?

Forskaren Magnus Forslund presenterar hur berättelser kan tydliggöra vad företaget står för och ställer frågan: Vilka berättelser har du att lyfta fram i ditt företag?

När: 22 november kl 08.00-09.00

Hur: Du anmäler dig via vårt formulär längre ner på sidan och deltar digitalt. Föreläsningen är kostnadsfri!

Magnus är knuten till Centrum för ledarskap i Småland  Länk till annan webbplats.vid Linnéuniversitetet där forskare och konsulter jobbar nära verksamma chefer, ledare och entreprenörer för att identifiera vad, konkret, det är som får saker och ting att hända i en organisation.

Föreläsningen vänder sig framför allt till dig som är verksam i små- och medelstora företag men andra intresserade är också välkomna. Den är en del av projektet Ledarskap och entreprenörskap i Småland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. inom Centrum för ledarskap i Småland. Projektet är ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kamprads stiftelse, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket.


Loggor centrum för ledarskap i småland

Anmälan är nu stängd.


Kontakt

Campus Vimmerby

Barn- och utbildningsförvaltningen
E-post: campus@vimmerby.se
Besöksadress:Lögstadsgatan 5, 598 39 Vimmerby

Sidan senaste uppdaterad:

Sidan senast granskad: