Campus Vimmerby logotyp

Hur får jag fler i min organisation att ta ledarroller? 1 november kl 8-9

Många företag har svårt att hitta nya chefer och ledare, särskilt kvinnor. Då kan det löna sig att syna värderingar och strukturer: vad har vi för jargong, vem får plats och vem väljer att bli tyst, vad är det en ny chef kliver in i och vilka är förväntningarna?

Therese Granstrand och Lena Gustafsson

Therese Granstrand, bransch- och föreningsansvarig inom Byggföretagen, och Lena Gustafsson, coach och verksamhetsutvecklare, lyfter fram erfarenheter från småländska ledare och ger förslag på lösningar att jobba med.

När: 1 november kl 08.00-09.00

Hur: Du anmäler dig via vårt formulär längre ner på sidan och deltar digitalt. Föreläsningen är kostnadsfri!

Lena är knuten till Centrum för ledarskap i Småland vid Linnéuniversitetet där forskare och konsulter jobbar nära verksamma chefer, ledare och entreprenörer för att identifiera vad, konkret, det är som får saker och ting att hända i en organisation.

Therese har många års erfarenhet som HR-generalist och specialist inom rekrytering i byggbranschen. Jobbar i dagsläget på arbetsgivarorganisationen Byggföretagen som bransch- och föreningsansvarig i Kronoberg och Blekinge.


Föreläsningen vänder sig framför allt till dig som är verksam i små- och medelstora företag men andra intresserade är också välkomna. Den är en del av projektet Ledarskap och entreprenörskap i Småland inom Centrum för ledarskap i Småland. Projektet är ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kamprads stiftelse, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket.


Loggor centrum för ledarskap i småland

Anmälan är nu stängd

Mer information

Kontakt

Campus Vimmerby

Barn- och utbildningsförvaltningen
E-post: campus@vimmerby.se
Besöksadress:Lögstadsgatan 5, 598 39 Vimmerby

Sidan senaste uppdaterad:

Sidan senast granskad: