Campus Vimmerby logotyp

Hur får jag fler i min organisation att ta ledarroller? 1 november kl 8-9

Många företag har svårt att hitta nya chefer och ledare, särskilt kvinnor. Då kan det löna sig att syna värderingar och strukturer: vad har vi för jargong, vem får plats och vem väljer att bli tyst, vad är det en ny chef kliver in i och vilka är förväntningarna?

Therese Granstrand och Lena Gustafsson

Therese Granstrand, bransch- och föreningsansvarig inom Byggföretagen, och Lena Gustafsson, coach och verksamhetsutvecklare, lyfter fram erfarenheter från småländska ledare och ger förslag på lösningar att jobba med.

När: 1 november kl 08.00-09.00

Hur: Du anmäler dig via vårt formulär längre ner på sidan och deltar digitalt. Föreläsningen är kostnadsfri!

Lena är knuten till Centrum för ledarskap i Småland  Länk till annan webbplats.vid Linnéuniversitetet där forskare och konsulter jobbar nära verksamma chefer, ledare och entreprenörer för att identifiera vad, konkret, det är som får saker och ting att hända i en organisation.

Therese har många års erfarenhet som HR-generalist och specialist inom rekrytering i byggbranschen. Jobbar i dagsläget på arbetsgivarorganisationen Byggföretagen som bransch- och föreningsansvarig i Kronoberg och Blekinge.


Föreläsningen vänder sig framför allt till dig som är verksam i små- och medelstora företag men andra intresserade är också välkomna. Den är en del av projektet Ledarskap och entreprenörskap i Småland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. inom Centrum för ledarskap i Småland. Projektet är ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kamprads stiftelse, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket.


Loggor centrum för ledarskap i småland

Anmälan är nu stängd

Kontakt

Campus Vimmerby

Barn- och utbildningsförvaltningen
E-post: campus@vimmerby.se
Besöksadress:Lögstadsgatan 5, 598 39 Vimmerby

Sidan senaste uppdaterad:

Sidan senast granskad: