Campus Vimmerby logotyp

Förändringsledarskap 22 mars kl 08-09

Hur kan man som chef och ledare i praktisk handling få medarbetare delaktiga i ett nödvändigt förändrings- och innovationsarbete?

Förändring är svårt men nödvändigt för den som vill utveckla sin organisation och sina medarbetare.

Magnus Forslund Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., lektor och ledarskapsforskare vid Ekonomihögskolan, Linnéuniversitetet, berättar om erfarenheter från ett forsknings- och utvecklingsarbete med hundratals chefer i privat och offentlig sektor. Det handlar om att ta små steg, tända många eldar och hitta nyckelfaktorer.

När: 22 mars kl 8.00-9.00

Magnus är knuten till Centrum för ledarskap i Småland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. vid Linnéuniversitetet där forskare och konsulter jobbar nära verksamma chefer, ledare och entreprenörer för att identifiera vad, konkret, det är som får saker och ting att hända i en organisation.

Föreläsningen vänder sig framför allt till dig som är verksam i små- och medelstora företag men andra intresserade är också välkomna. De är en del av projektet Ledarskap och entreprenörskap i Småland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. inom Centrum för ledarskap i Småland. Projektet är ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kamprads stiftelse, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket.

Loggor centrum för ledarskap i småland

Kontakt

Campus Vimmerby

Barn- och utbildningsförvaltningen
E-post: campus@vimmerby.se
Besöksadress:Lögstadsgatan 5, 598 39 Vimmerby

Sidan senaste uppdaterad:

Sidan senast granskad: