Campus Vimmerby logotyp

Visste du detta?

grafisk bild med texten visste du att

... du efter en avslutad utbildning hos oss är mycket attraktiv på arbetsmarknaden? Alla våra utbildningar är nämligen handplockade för att matcha regionens behov av kompetens, både på kortare och längre sikt. Här har vi listat några intressanta fakta om oss och vår verksamhet!


- Visste du att hela 93 procent av dem som avslutar en yrkeshögskoleutbildning går direkt ut i arbete? Fantastiskt! I höst går YH-utbildningar till redovisningsekonom och CNC-tekniker av stapeln hos oss på Campus Vimmerby.

- Visste du att många väljer att skriva sin tenta hos oss, trots att de inte studerar här? På så vis kan man göra miljön en tjänst och samtidigt slippa långa, kostsamma resor till sitt lärosäte. Fråga oss om du vill veta hur det fungerar!

- Visste du att platserna till vår första omgång av utbildningen till redovisningsekonom fylldes rekordsnabbt? Väldigt roligt! Hösten 2021 startar ännu en omgång av denna tvååriga YH-utbildning på Campus. Vi lovar att hojta till när ansökningarna öppnar!

- Visste du att det är skillnad mellan distansutbildning och utbildning via campus? Den största skillnaden är att du här möter dina lärare digitalt men har studiekamrater på plats. Du slipper resa till lärosätet, men du deltar i föreläsningar och har möjlighet att grupparbeta, plugga och bolla frågor tillsammans med de andra som valt Campus Vimmerby. Under en distansutbildning sitter du i regel alltid ensam.


Kontakt

Lisa Knutsson

Kommunikatör
Campus Vimmerby
Telefon: 0492-76 97 56
E-post: lisa.knutsson@vimmerby.se

Sidan senaste uppdaterad:

Sidan senast granskad: