Logotyp för Vimmerby kommun, länk till startsidan

Energi och uppvärmning

Här hittar du information om uppvärmning genom värmepump eller vedeldning. Du hittar också information om kommunens energi- och klimatrådgivning.

Energi- och klimatrådgivning

Behöver du råd och stöd i energifrågor? På vår sida om energi- och klimatrådgivning får du tips på hur du går till väga och kontaktuppgifter till kommunens energi- och klimatrådgivare.

Installera en värmepump

För att få installera vissa typer av värmepumpar behöver du göra en anmälan till miljö- och byggnadsförvaltningen. På vår sida om installation av värmepump kan du läsa om hur du går till väga för att göra en anmälan.

Anmäl installation av värmepump digitalt!

Nu kan du lämna in din anmälan om installation av värmepump digitalt via vår e-tjänst. För att kunna använda e-tjänsten behöver du e-legitimation.

Lämna in anmälan om installation av värmepump digitalt via vår e-tjänst. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vedeldning

Att elda med ved kan vara ett bra miljöalternativ om du eldar rätt och har en bra panna. På vår sida om vedeldning får du tips på vad du ska tänka på när du eldar och vad du ska göra om du störs av grannar som eldar.

Sidan senaste uppdaterad:

Sidan senast granskad: