Logotyp för Vimmerby kommun, länk till startsidan
Vimmerby kommun logotyp

Utbildningar för näringslivet

Till företagare inom industri och teknik!

Covid-19 drabbar säkert mycket olika, men vi vet att flera av er har fått permittera personal.

Genom utbildningar på Campus Vimmerby kan din personal när de ändå är arbetsbefriade få en unik möjlighet att kompetensutveckla sig och få högskolepoäng med sig i bagaget på köpet.

Campus Vimmerby erbjuder kurser och seminarier så att medarbetare kan vidareutbilda sig.

I artikeln nedan går det att läsa om CNC-plåt och Johan Sjöblom som i samverkan med Campus Västervik genomför en utbildningssatsning på sin personal.

https://www.dagensvimmerby.se/nyheter/e/55080/krisen-drabbar-cnc-plat-nu-satsar-de-pa-kompetensutveckling/länk till annan webbplats

Campus Vimmerby

Din verksamhet kan på flera sätt ha nytta av Campus Vimmerby. Vi är i ständig dialog med såväl offentlig som privat sektor. Den lokala arbetsmarknadens nuvarande och framtida kompetensbehov ligger till grund för vårt utbud av eftergymnasiala program och kurser.

Här utbildar sig inte bara dina framtida medarbetare, vi erbjuder också kurser och seminarier så att nuvarande medarbetare kan vidareutbilda sig. Flera av våra studenter kan du möta på arbetsplatsen redan innan de är färdigutbildade. Genom praktik och verksamhetsförlagd utbildning får ni ett ovärderligt tillfälle att tidigt skapa kontakt med varandra.

Kontakt

Mattias Nordqvist

Campuschef
Campus Vimmerby, Barn- och utbildningsförvaltningen
Telefon: 0492-76 93 68
E-post: mattias.nordqvist@vimmerby.se

Sidan senaste uppdaterad: 2020-05-29