Midnattssolsrallyt 2018

Midnattssolsrallyt 27 juni-30 juni, arrangeras av Kungliga Automobil klubben - KAK och är ett av Sveriges största motorevenemang. För tredje året i rad står Vimmerby som värd för folkfesten som pågår i fyra dagar.

Onsdagen den 27 juni kommer en av sträckorna att köras i bostadsområden i Vimmerby tätort och då är vissa gator avstängda. Det är samma sträcka som var invigningssträcka under 2016 och 2017. Under den första tävlingsdagen kommer starten att utgå från Förrådsgatan, vid MX World i Vimmerby, där också den avslutande målgången sker under sista tävlingsdagen.Under tävlingsdagarna kommer det att vara mycket trafik i omlopp och vissa gator kommer att stängas av temporärt. Har du möjlighet, lämna bilen hemma eller på anvisade p-platser.

All information om tävlingen hittar du på www.midnattssolsrallyt.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Specialsträcka 1

Publiksträcka på asfalt. Sträckan är 2,18 km lång med start på Borgaregatan, in på folkhögskolans område för att gå vidare mot ishallens parkeringsplats. Sedan Kungsgatan upp mot rondellen på Lundgatan för att gå i mål mellan Kungsgatan och Drottninggatan på Lundagatan.

Sträcka

Kontakt

Bo Palmér

Projektledare
Näringslivsenheten, Kommunstyrelseförvaltningen
Telefon: 0492-76 93 09
E-post: bo.palmer@vimmerby.se

Sidan senaste uppdaterad: 2018-06-12