Du är här: Hem / Pressrum / Pressmeddelanden / Tyck till om Vackra Vimmerby!

Tyck till om Vackra Vimmerby!

Publicerad den 25 februari 2015 Övergripande information

Hur tycker du att Vimmerby kan bli vackrare? Det är frågan som Vimmerby kommun ställer till invånarna i kommunen. Från den 25 februari till och med 18 mars kan kommunens invånare tycka till om ett förslag på gestaltningsprogram för projektet Vackra Vimmerby.

För att skapa en vacker och hemtrevlig miljö för de som bor i Vimmerby kommun och för att stärka kommunens attraktionskraft som besöksmål jobbar Vimmerby kommun med projektet Vackra Vimmerby.

Konsulten Tengbom AB fick under våren 2014 uppdraget att ta fram ett gestaltningsprogram som med både ord och bild beskriver hur Vimmerby kan bli vackrare. Nu är gestaltningsprogrammet färdigt och det är dags för vimmerbyborna att säga vad de tycker.

- Det ska bli roligt och spännande att få höra vad invånarna i kommunen tycker. Deras åsikter är jätteviktiga för att kunna skapa ett vackrare Vimmerby, säger Sara Dolk, kommunens stadsarkitekt.

Gestaltningsprogrammet finns i stadshusets entré och på www.vimmerby.se/vackravimmerby där man också kan lämna sina synpunkter till och med den 18 mars. Det går också bra att maila synpunkterna till kommunens stadsarkitekt Sara Dolk.

Sidan uppdaterad den 25 februari 2015

Kontakt


  • Stadsarkitekt
    Direkt: 0495-24 14 18