Du är här: Hem / Pressrum / Pressmeddelanden / Patrik Kinnbom slutar som utvecklingschef i Vimmerby kommun
Vy över Vimmerby

Patrik Kinnbom slutar som utvecklingschef i Vimmerby kommun

Publicerad den 1 juni 2017 Övergripande information

Efter drygt fem år lämnar Patrik Kinnbom tjänsten som utvecklingschef i Vimmerby kommun. I oktober tillträder han tjänsten som näringslivschef för Vaggeryds näringslivsråd.

– Det är med blandade känslor jag lämnar Vimmerby. Här finns en drivkraft och ett engagemang som är unikt och jag är glad över att ha fått vara en del av det. Samtidigt ser jag fram emot de nya utmaningar som jag kommer att ställas inför i mitt nya jobb, säger Patrik Kinnbom.

Patrik Kinnbom tillträdde tjänsten som näringslivschef i januari 2012. Våren 2016 blev han utvecklingschef då den tidigare kultur- och fritidsförvaltningen avvecklades och en stor del av organisationen hamnade i den nybildade utvecklingsavdelningen.

– Vimmerby kommun är en fantastisk arbetsplats och jag har mycket fina medarbetare och kollegor. Men det sliter att veckopendla och när den här möjligheten dök upp kände jag att det var rätt beslut att ta, säger Patrik Kinnbom.

Carolina Leijonram, kommunchef i Vimmerby kommun beklagar att Patrik Kinnbom slutar:

– Jag kommer att sakna Patrik och hans positiva inställning. Under hans tid som chef här i Vimmerby har många näringslivs- och utvecklingsfrågor fått sitt avgörande eller processats framåt. Jag hade gärna haft Patrik kvar som medarbetare men har respekt och förståelse för hans beslut och vill önska honom lycka till med det nya uppdraget.

Patrik Kinnbom arbetar kvar som utvecklingschef till och med den sista augusti 2017.

 

För mer information:

Patrik Kinnbom, se kontaktuppgifter i högermenyn

Carolina Leijonram, nås endast på mejl under dagen (2017-06-01).

Sidan uppdaterad den 1 juni 2017

Kontakt


  • Projektledare Kontaktcenter/biblioteksansvarig
    Direkt: 0492-76 94 29
    Mobil: 0703-84 94 29