Du är här: Hem / Pressrum / Pressmeddelanden / Gerry Larsson föreläser för kommunens chefer
Porträttbild Gerry Larsson

Gerry Larsson föreläser för kommunens chefer

Publicerad den 12 november 2015 Övergripande information

Sedan 2013 pågår ett ledarutvecklingsprogram för kommunens chefer och delar av Försvarshögskolans ledarskapsmodell ingår i programmet. Fyra av sju grupper med chefer har nu avslutat sin utbildning.

– Denna föreläsning blir ett sätt att sy ihop säcken för vårt ledarutvecklingsprogram. Gerry Larsson är en väl anlitad föreläsare inom ledarskapsområdet och det känns jätteroligt att han har möjlighet att komma till oss, säger kommunchef Carolina Leijonram.

Gerry Larsson är professor i psykologi vid Försvarshögskolan. Han undervisar inom ledarskap, stress, krishantering, personlighet, vårdkvalitet, hälsa och forskningsmetodik. Gerry Larsson har varit delaktig i att bygga upp Försvarshögskolans ledarskapsmodell som ingår i Vimmerby kommuns ledarskapsprogram.

Efter föreläsningen samlas en grupp av chefer som anmält intresse att diskutera ledarskap med Gerry Larsson.

Den sista planerade gruppen i ledarutvecklingsprogrammet startade nu i höst och pågår under sex tillfällen fram till våren 2017.

– Vi kommer nu i kommunens ledningsgrupp att diskutera och ta ställning för hur vi går vidare med ledarutvecklingsprogrammet, säger Carolina Leijonram.

Sidan uppdaterad den 12 november 2015

Kontakt

Foto:

Martin Nauclér