Du är här: Hem / Pressrum / Pressmeddelanden / Förbättrad information till våra medborgare!

Förbättrad information till våra medborgare!

Publicerad den 10 oktober 2011 Övergripande information

Varje är gör Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) en granskning av Sveriges 290 kommuners webbplatser och informationen till våra medborgare. Vimmerby kommun har tagit ett kliv uppåt på listan.

När bedömningen gjordes för 2011 hamnar Vimmerby kommuns webbplats på nionde plats när det gäller de kommuner som procentuellt gjort största förbättringar mot 2010. Detta är vi givetvis mycket glada över och det ger oss också mer kraft och motivation till fler förbättringar på vår webbplats för våra medborgare. Vill du läsa hela rapporten finns länken under "Länkar och dokument" till höger på sidan.

Bakgrund

Varje år gör Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) en undersökning "Information till alla - en uppföljande granskning 2011". Den bygger på att SKL bedömmer alla Sveriges 290 kommuners webbplatser efter olika ämnen och gör även en helhetsbedömning. Bedömningen utgår ifrån den informationen som man kan hitta direkt på respektive kommnus webbplats, via direktlänkar eller via vår sökfunktion.

Under 2010 arbetade vi hårt med att göra om vår webbplats till en mer medborgaranpassad webbplats. Vi gick från en rent organisatoriskt uppbyggd webbplats till en mer medborgaranpassad webbplats uppbyggd på olika ämnen. Vår nya webbplats publicerades den 28 december 2010.

Sidan uppdaterad den 11 oktober 2011

Kontakt

Tänk på att...

...att när du klickar på en extern länk så lämnar du Vimmerby kommuns webbplats. Vi tar då inget ansvar för det som skrivs/publiceras på den länkade webbplatsen.