Du är här: Hem / Pressrum / Pressmeddelanden

Pressmeddelanden

På den här sidan hittar du de pressmeddelanden och övergripande nyheter som Vimmerby kommun publicerar. 

 • Åtgärdat - Problem med telefonin

  Publicerad den 11 april 2018

  Uppdaterat 12 april: Vårt tidigare telefoniproblem är nu åtgärdat.

 • Elever på Vimmerby gymnasium fortsatt på toppnivå bland landets gymnasieskolor

  Publicerad den 28 mars 2018

  Idag presenterar Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, rapporten Öppna jämförelser Gymnasieskola 2018. Rapporten som redovisas gäller för läsåret 2016/17 och visar att eleverna på Vimmerby gymnasium även i år finns bland de 25 procent bästa i landet.

  – Jag känner mig stolt över att elever och pedagoger än en gång har visat att gemensamt och målinriktat arbete leder till framgång, säger Lis-Astrid Andersson, barn- och utbildningsnämndens ordförande.

 • Marie Halldén ny HR-chef i Vimmerby kommun

  Publicerad den 6 mars 2018

  Vimmerby kommuns nya HR-chef heter Marie Halldén. I början på veckan tackade hon ja och i början på juni kommer hon att tillträda tjänsten.

  – Jag är mycket glad över att Marie tackade ja till tjänsten. Hon har en bred kompetens inom HR-området och har strategiskt arbetat med kompetensbaserad rekrytering, arbetsmiljö och rekrytering, säger kommunchef Carolina Leijonram.

 • Snö på grönt lingonris

  Skolskjutsarna går som planerat imorgon, måndagen den 5 mars

  Publicerad den 4 mars 2018

  SMHI:s väderprognos visar att det inte kommer några större mängder snö framöver. Därför kommer skolskjutsarna att gå som planerat, i morgon måndagen den 5 mars.

 • Snö på trädgrenar

  Skolskjutsarna går som planerat måndagen den 5 mars

  Publicerad den 2 mars 2018

  Enligt SMHI kommer snöfallet att avta under helgen. Därför har Vimmerby kommun i dialog med de entreprenörer som kör skolskjutsarna, tagit beslutet att skolskjutsarna kommer att gå som planerat måndagen den 5 mars.

  – Efter de väderprognoser vi fått idag kommer snöfallet att avta i helgen. Det innebär att vi räknar med att skolskjutsarna går som planerat på måndag, säger tf samhällsbyggnadschef Andreas Horste.

Nyare1234567...
(217 Nyheter)
Sidan uppdaterad den 5 juli 2016

Kontakt


 • Projektledare Kontaktcenter/biblioteksansvarig
  Direkt: 0492-76 94 29
  Mobil: 0703-84 94 29