Logotyp för Vimmerby kommun, länk till startsidan

Gymnasielunch - Information till företag

Information om lunch till gymnasieelever till dig som är företagare. Kommunen erbjuder företag med verksamhet i Vimmerby kommun att erbjuda gymnasielever luncher från och med måndag den 20 april.

Information till företag som vill ta del av erbjudanden

  • Elever folkbokförda i Vimmerby kommun får köpa "take way" för 65 kronor inklusive moms från kommunens kontrakterade utlämningsplatser (ex. restaurang, pizzeria, café, livsmedelsaffär etc.). Eleverna kan hämta lika många luncher som skoldagar per vecka, vid valfritt tillfälle under den veckan. Beslutet kommer att revideras löpande var fjärde vecka, efter igångsättning.
  • Gör en intresseanmälan till Vimmerby kommun att du vill att ert företag ska få möjlighet att vara ett utlämningsställe för lunch.
    Intresseanmälan gör du via denna länk.

  • Ni kommer därefter att bli kontaktade av Vimmerby kommun för mer information och eventuell kontraktskrivande.
  • Ert utlämningsställe ska ha ett koncept för avhämtning/take away. Tanken är inte att skapa evenemang där eleverna samlas och trängs i grupp. Detta är mycket viktigt för att minska smittspridningen av covid-19. Eleverna ska inte få äta gymnasielunchen på plats utan maten ska tas med från utlämningsstället.
  • Ni ska följa folkhälsomyndighetens rekommendationer som kan uppdateras under tiden för gymnasielunchen.
  • Eleverna kommer kunna hämta ut så många luncher som det är skoldagar under veckan. Att vi valt att ge möjlighet till utlämning av flera luncher samtidigt görs för att ge möjlighet för de elever som har långt till utlämningen att kunna hämta flera rätter samtidigt. Vi hoppas också att det minskar resorna för eleverna.
  • Utlämning gäller endast för skoldagar och inte exempelvis helger eller lov.

Kontakt

Kontaktperson för företagare

Patric Engqvist

Enhetschef för Allaktivitetshuset Fabriken
Projektmedarbetare Näringslivsenheten
Utvecklingsavdelningen
Telefon: 0492-76 94 12
E-post: patric.engqvist@vimmerby.se

Sidan senaste uppdaterad: 2020-04-07