Du är här: Hem / Kommun & Politik / Politik & förvaltningsnyheter / Novemberkåsan avgjord
Joakim Ljunggren vann Novemberkåsan 2014

Novemberkåsan avgjord

Publicerad den 24 november 2014 Politik & förvaltning

I helgen har endurotävlingen Novemberkåsan arrangerats i Vimmerby kommun av Vimmerby MS och SMK Värnamo. Den klassiska motorcykeltävlingen körs varje år på olika orter och är Sveriges äldsta och mest kända motorcykeltävling. I år var det Vimmerby som var värd för tävlingen och den 22 november startade förarna från parkeringen vid Astrid Lindgrens Värld. Strax efter klockan ett på söndagsnatt körde Joakim Ljunggren från Karlskoga in som segrare efter 36 mils körande i skogarna runt Vimmerby.

– Stort grattis till Joakim Ljunggren. Och en stor eloge till arrangörerna och alla ideella och duktiga krafter som arbetat med evenemanget. Det betyder mycket för kommunen, säger kommunchef Carolina Leijonram.

Läs Vimmerby turistbyrås segerintervju med Joakim Ljunggren.

Sidan uppdaterad den 24 november 2014

Bildtext

På bilden ses segraren Joakim Ljunggren tillsammans med Magnus Frodig på MX-World Collection i Vimmerby. Fotot tillhör MX-World Collection.