Du är här: Hem / Kommun & Politik / Politik & förvaltningsnyheter / Årsredovisning för 2015 visar ett positivt resultat för kommunen
Kvinna läser kommunens årsredovisning

Årsredovisning för 2015 visar ett positivt resultat för kommunen

Publicerad den 9 maj 2016 Politik & förvaltning

Kommunstyrelsen har godkänt årsredovisningen för 2015 och senare under våren behandlar Kommunfullmäktige den.

Kommunens årsredovisning beskriver förvaltningarnas arbete under året och vilken måluppfyllelse som gjorts. Kommunkoncernens arbete och finansiella resultat finns också att läsa i redovisningen.

Årets resultat

Vimmerby kommun redovisar ett positivt resultat med 18,1 miljoner kronor (mnkr)  för 2015, vilket är är 9 mnkr bättre än budgeterat. Mer om årets resultat finns i kommunens årsredovisning där du också kan läsa om de olika förvaltningarnas arbete under 2015, hur de nått sina mål och viktiga händelser under året som gått.

Vill du läsa årsredovisningen i utskrivet format går det bra att kontakta ekonomiavdelningen. Kontaktuppgifter finns i högermenyn.

Sidan uppdaterad den 9 maj 2016